Aanmelden

De Stichting Kunstroute Drechterland organiseert een jaarlijkse Kunstroute in de gemeente Drechterland waarbij de deelnemende kunstenaars de deuren van hun ateliers openstellen.
De Kunstroute wordt altijd in het derde weekend van juni georganiseerd. Het aantal bezoekers tijdens de Kunstroute bedraagt gemiddeld 150 á 200 per atelier.

Vermelding op de website is alleen mogelijk voor deelnemers aan de Kunstroute. Er is een eigen bijdrage voor iedere deelnemer van € 30,00 per jaar. Jongeren tot 25 jaar kunnen zich kosteloos aanmelden.

De werkzaamheden van het bestuur en de overige deelnemers zijn volledig op vrijwillige basis. Ongeveer 4 weken voor de Kunstroute is er een gezamenlijke inloopadres voor alle deelnemers waar flyers, posters en eventueel overige benodigdheden aan de deelnemers worden verstrekt. De deelnemers die zich aanmelden krijgen d.m.v. nieuwsbrieven de nodige informatie toegestuurd.

Ieder jaar wordt aan belangstellenden van buiten de gemeente de gelegenheid geboden om als gastexposant binnen de gemeente Drechterland tijdens de Kunstroute te exposeren. Voor de gastexposanten gelden in principe dezelfde voorwaarden als voor de overige deelnemers.

Wilt u zich aanmelden voor deelname aan de Kunstroute Drechterland in 2024, dan kunt u onderstaand formulier invullen en opsturen.

Wij vragen u  naast de inschrijving via de website, ons een persoonlijk stukje tekst over uw werk en 6 foto’s aan te leveren van uw werk in vierkant formaat met een minimaal aantal pixels van 300 dpi, op te sturen aan info@kunstroutedrechterland.nl. Graag als onderschrift van elke foto uw naam en genummerd van 1 t/m 6. Deze foto’s worden gebruikt voor de persoonlijke pagina op onze website en voor het drukwerk van flyer of boekje.

AANMELDINGSFORMULIER NIEUWE DEELNEMERS/GASTEXPOSANTEN
Toelatingscriteria nieuwe deelnemers/gastexposanten:
– Hij/zij dient werken zelfstandig te maken (dus niet onder begeleiding van een docent)
– Er dienen in principe minimaal 5 nieuwe werken per jaar gemaakt te worden
– Communicatie geschiedt via een e-mailadres
– Eigen bijdrage bedraagt € 30,00 per jaar
– Hij/zij dient zelf per email persoonlijke gegevens en foto’s t.b.v. de website aan te leveren

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet.

Privacybeleid

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy-beleid.

bijvoorbeeld: schilderen, beeldhouwen, fotografie, etc.