Bart van de Berg

Door verschillende omstandigheden ben ik enorm gefascineerd geraakt door de plantenfamilie Allium, ook wel bekend als de uienfamilie. De Allium-familie telt zo’n duizend soorten en de variatie in vorm en kleur van de bloemen is enorm.

Ik probeer zoveel mogelijk soorten vast te leggen door middel van fotografie. Ik kweek de planten zelf, maar ga ook langs bij veredelaars en kwekers.

Verder wil ik botanische tuinen over de hele wereld bezoeken om mijn database uit te breiden.

Gaandeweg het fotograferen van de Alliums ben ik me ook gaan toeleggen op het maken van opvallende foto’s en digitale composities.

Ik publiceer mijn foto’s en digitale kunst op de website www.alliumfineart.com zodat anderen er kennis van kunnen nemen. Op deze manier wil ik de kennis over Allium bij een breder publiek onder de aandacht brengen.

Bart van den Berg

telf: 0640335383

email: bartvandenberg@quicknet.nl

http://www.alliumfineart.com

Expositieadres: