Eddy de Boer

Van beroep ben ik werktuigbouwkundig tekenaar, gedetailleerd en doordacht werken is hiervoor vereist. In mijn vrije tijd ben ik schilderijenmaker. Hierbij werk ik juist los en ongedwongen. Ik ben kleurenblind én visueel gehandicapt maar vooral positief van aard; prima ingrediënten voor verassende kunst!

Mijn werken variëren van kleurrijke schilderijen, intuïtief en verfrissend geschilderd in een niet alledaagse stijl tot tekeningen in houtskool waarbij vooral de portretten zeer sprekend zijn.

Ik laat u graag wat van mijn werk zien op de Kerkbuurt 67 te Wijdenes. De expositieruimte bevindt zich achter in onze winkel “Vint-ietz bij Tilly”.

Eddy de Boer

Telf: 06 – 5250407

Email:  degevlektevloer@gmail.com

Website:    www.vint-ietz.nl

Expositieadres: Kerkbuurt 67 te Wijdenes. De expositieruimte bevindt zich achter in onze winkel “Vint-ietz bij Tilly”.