Elsbeth Luinge

Ik beeldhouw al 20 jaar en al die tijd volgde ik beeldhouwlessen bij verschillende beeldhouwers, maar de langste tijd toch wel bij Joop Hollanders van de Blauwe Schuit in Hoorn.

Verder ben ik vanaf de start actief bij het beeldhouwcollectief de Steenvrouwe.

Ik werk in verschillende steensoorten zoals albast , serpentijn, Braziliaans speksteen, kalksteen en marmer. Wisselend maak ik een schets/ontwerp of werk ik direct vanuit de steen en laat mij verrassen door de lijnen van de steen. Zo kent mijn totale werk zowel figuratieve als abstracte beelden.

Een spannende en verrassende activiteit dat beeldhouwen.

Elsbeth Luinge

Breeuwer 50

1625 AC Hoorn Hoorn

Telefoonnummer: 06-22847575

E-mail adres: ene.post@hetnet.nl

Website: www.desteenvrouwe.nl

Ik exposeer op adres Kerkweg 43 in Venhuizen.