Fredie Schenk

Een leven zonder creativiteit kan ik me niet voorstellen , het is dan ook de leidraad van mijn leven.  Mijn interesse is veelzijdig maar ik heb toch wel de grootste passie met de psyche van de mens. Ik probeer met mijn werk een stukje te laten zien, van mijn gevoelens en gedachten.                                                                                                                                            Het interessante is dat iets altijd bekeken wordt vanuit het perspectief van de beschouwer en de eigen interpretatie daar op.

Het geven van workshops met diepgang, waarbij ik iets van betekenis kan zijn voor een ander geven mij de grootste vervulling. Op een creatieve wijze met diverse materialen en concepten maak ik gebruik van mijn intuïtie en kennis,  opgedaan door ervaring en diverse opleidingen. Neem een kijkje op mijn website voor het aanbod.

Ik heb  de beroepsopleiding creatieve handvaardigheidbij Crejat in 2002 afgerond.        Mijn besluit om met keramiek te gaan werken  geeft me vooral veel plezier.  Ik ben aangesloten bij de Nederlandse  Vakvereniging voor Keramisten.

Daarnaast heb ik diverse opleidingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie over mijnwerk verwijs ik graag naar de website: www.fkskeramiek.nl

Fredie Schenk

Schellinkhout

E-mail: frederike@fkskeramiek.nl

Ik exposeer op het adres Bamboetuin, Dorpsweg 125 Schellinkhout