Fredie Schenk

Creativiteit is de rode draad in mijn leven. Ik heb dan ook veel gedaan op dat gebied en ben nog steeds nieuwe wegen aan het ontdekken.

Veel van mijn ideeën hebben een achtergrond in de psychen  van de mens. Het is een grote inspiratiebron. Ik geniet er van als mensen door mijn werk geraakt worden.

Daarnaast maak ik toegankelijker werk voor in de tuin. Winterharde vogels, wereldbollen en levensbootjes met een thema. Maar ook abstract werk ga ik niet uit de weg.

Ik heb op vele locaties in Nederland geëxposeerd maar nu staat er werk in mijn huis. Het werk wat in de tuin kan staan, staat permanent geëxposeerd in het Bamboepark in Schellinkhout.

Ik geef ook workshops en op mijn website staat een divers aanbod en niet alleen met keramiek! Heeft u zelf een idee of wilt u iets maken voor een dierbare of een eigen proces verbeelden ik help u graag het te realiseren.

De meeste vervulling vind ik in het maken van opdrachten, het zorgt voor nieuwe ingangspunten en prikkelt mijn fantasie. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken. Op mijn website kunt u een aantal van mijn werken zien.

Graag tot ziens!

Fredie Schenk

telf.: 06-31510346

email: frederike@fkskeramiek.nl

website: http://www.fkskeramiek.nl

Expositieadres: Bamboepark, Dorpsweg 125, Schellinkhout