Galerij kunstroute

Galerij 2023

 

Wij hebben een prima Kunstroute gehad. Veel bezoekers (100 + 75 mensen) en leuke gesprekken.

Eddy de Boer

We hadden voortreffelijk weer het Kunstroute weekend. Hier zijn zeker 150 mensen op bezoek gekomen. Het fijne was dat de reacties zo positief waren. Ik heb dan ook erg veel verkocht. Wat ook fijn is, maar geen noodzaak.

Ingrid Olij

Met het thema “Kunst om te smullen” heb ik rond de 60 mensen kunnen verbazen over mijn werken door schilderen met chocolade. Mooi verhaal er om heen kunnen vertellen aan de bezoekers en laten smullen van de bonbons in kunstige uitvoering wat zeer op prijs gesteld werd. Met het zeer warme weer zeker op zondag heb ik de schilderingen nog net op de doeken kunnen houden door te koelen. Bij 31 graden plus zou de chocolade er zeker van af gelopen zijn. Alles bij elkaar voor mij maar ook zeker voor de bezoekers een zeer geslaagde Kunstroute.

Leo Besseling

Galerij 2022

“Wat hebben we genoten van een overweldigend succes van het expositie weekend in de Drechterland Kunstroute.

Er kwamen veel bezoekers die vol lof en enthousiasme waren over de kunst welke hier te aanschouwen was op de Dorpstraat in Schellinkhout. Overladen met  complimenten werden we…  In de avond kregen we als toegift nog één groot cadeau  van Moeder natuur: De lucht in oranje en lila tinten met een roze regenboog was als een kleurenpalet om deze expositie een grandioze afsluiting te geven.. Mooier nog dan vuurwerk..

Marie-José en Tonnie

Kerkje Oosterleek, expositie van Marjan Westplat en Wendy Veerbeek

Een mooie combinatie van het werk van Wendy (schilderijen, vooral van water en lucht) en Marjan (beelden van vogels).

Leuk om met mensen in contact te komen die echt geïnteresseerd zijn in je werk. Ik heb dit jaar weer veel plezier beleefd aan de reacties van de bezoekers op mijn werk. Er kwamen ongeveer 150 bezoekers, die met veel enthousiasme de expositie bezochten.

Sommige bezoekers hadden vragen en er ontstonden vele mooie gesprekken. Sommigen bleven wat drinken met een plakje zelfgebakken cake.

 

Galerij 2021 “Kunst in de kerk”

Een foto impressie

Galerij 2019

 

Galerij 2018