Leo Besseling

In de voorgaande jaren was de fotografie een liefhebberij. De fotografie heeft mij geleerd anders te kijken naar objecten, de natuur en de mens. In de jaren negentig van de vorige eeuw ben ik mij gaan toeleggen op tekenen met potlood en soft-pastelkrijt. In 2017 ben ik mij tijdens mijn depressie gaan bezighouden met abstract en surrealistisch schilderen met acrylverf. Inmiddels is de rust in mij wedergekeerd en schilder ik met plezier maar zeker met passie. Af en toe maak ik uitstapjes naar andere technieken van het schilderen zoals schilderen met cacao, virtual-reality 3D schilderen en schilderen op oude jute zakken. Vooral kleur blijft in ieder doek een belangrijk element. In mijn werk laat ik kleur en sfeer een ontmoeting aangaan op een manier die de kleuren en emoties van elk doek laten spatten.

Leo Besseling

email: leo.besseling@gmail.com

website: www.Besseling.art

Ik exposeer in het Streekpunt in Hoogkarspel, Streekweg 220, Hoogkarspel