Leo Besseling

Mijn collectie laat de grote passie zien voor de abstracte schilderkunst.

Mijn inspiratie wordt gevormd door mijn gevoel, de omgeving en herinneringen. Elke ontmoeting of zelfs het zien van een mooi klein detail, laat een indruk achter of roept herinneringen op en kan als inspiratiebron dienen. Ieder werk is hier een uiting en intuïtieve vertaling van.

Ik  vertaal mijn indrukken op een manier die kleur, licht en gelaagdheid een grote rol laat spelen. Vooral kleur is in ieder doek een belangrijk element. De werken die ik maak willen niet louter iets laten zien, maar proberen een emotie op te roepen bij de toeschouwer.

In mijn werk laat ik kleur en sfeer een ontmoeting aangaan op een manier die de kleuren en emoties van elk doek laten spatten.

Ik ben graag bezig met nieuwe technieken en experimenteer dan ook met verschillende materialen. Nu ben ik bezig met chocolade om dit onder de knie te krijgen, hiermee aan de gang te gaan om er mee schilderijen en sculpturen te maken.

U bent van harte welkom op mijn locatie.

Leo Besseling

telf: 06-13698486

email: leo.besseling@gmail.com

website: www.besseling.art

Expositieadres: Dahliastraat 100, Hoogkarspel