Marie-José Otto

Ik ben Marie-José Otto, geboren in 1952 en opgegroeid in Brunssum, Zuid-Limburg.

Schilderen en tekenen is, naast dansen, mijn grootste passie en hobby  “Art for Soul”.

Het kijken naar en werken in de kunst is door de jaren heen een deel van mijn leven uit gaan maken. Zo is er begonnen met het zoeken, buiten olieverf,  ook naar  andere materialen om mee te gaan werken, zoals potlood, en pastelkrijt, collages, inkten.

De opleiding aan de kunstacademie in Maasmechelen  geeft zeker een toevoeging aan mijn kunnen. Na afwezigheid van een paar jaar is er een wending gekomen en werd ik in Noord-Holland weer getriggerd om de kunst wéér toe te laten.

Het buitenleven geeft zoveel aan inspiratie dat er een andere weg is ingegaan. Waarbij gevleugelde wezentjes een grote bron van inspiratie geworden zijn. Door verwezenlijking  van hen wil ik harten veroveren bij de aanschouwer en ze tot leven laten komen in de kunst.

Ik wens u een aangenaam verassende wandeling door mijn site…

Lindeplein, 22 A Brunssum

email: m-j-otto@hotmail.com

website:  Otto.exto.nl

Ik exposeer op het adres: Dorpsweg 135 Schellinkhout