Raoul de Haan

Ik ben auteur/kunstenaar van het Mandala Orakelboek (uitgeverij Elikser) met mandala tekeningen in kleur.

Als schilder heb ik deelgenomen aan de expositie Windnomaden in New York.
De schilderijen die ik exposeer tijdens de Kunstroute zijn vervaardigd in olieverf en olieverf/acryl. Met name naar mythische thema’s vanuit oude culturen over de wereld waar ik mee in aanraking ben gekomen (en boeken over schrijf/lezingen over geef). Meest recentelijk de Maasai in Kenia.

Energiewielen maak ik in de vrije natuur met natuurlijke materialen die ter plekke beschikbaar zijn. Vanaf najaar 2022 doe ik dat in en om Schellinkhout en vertel erover in de edities van de Dorpskrant.

Dit project wordt afgesloten tijdens de Kunstroute 2023 met een expositie van de foto’s en begeleidende teksten. Bezoekers die ervoor voelen kunnen in mijn tuin met meegenomen natuurlijke materialen helpen om een afrondend energiewiel te maken.

Raoul de Haan

telf.: 0229-248991

email: r.dehaan@hotmail.com

website: http://www.tanahora.nl

Expositieadres: Ravenstraat 45, Schellinkhout