Wendy Veerbeek

Ik ben in 1966  geboren in Dinxperlo (Achterhoek), ben vaak op pad met de fiets en ik wandel ook graag en maak dan vele foto’s van de omgeving.

Iedere keer word ik weer verrast door de natuur, die per seizoen weer wat moois te bieden heeft. En de lucht is zeer inspirerend en verandert met de paar minuten.

De foto’s die ik maak, zijn vaak een startpunt om aan een schilderij te beginnen, in acryl- en aquarelverf op doek.  Ik schilder op alle formaten doeken.

Mijn “eigen” kleurgebruik is mooi helder, met bijzondere sferen en compositie.

Ik ben begonnen met het schilderen van IJsselmeergezichten, later in Hoorn en Omstreken, daarna een serie schilderijen van Curaçao en bloemen.

Ik heb al op verschillende plekken geëxposeerd o.a.: Park schouwburg Hoorn, Gemeentehuis Wognum, Triangel Cultureel Centrum Venhuizen, De Breek Oosthuizen, Stadhuis Enkhuizen, Westfries gasthuis Hoorn, Meeuwennest Marine Den Helder, Grand Café Van Bleiswijk Enkhuizen, Kerkje Oosterleek, CCP Oosterblokker, Kunstroute Opmeer en Lutjebroek.

Ik  werk met kunstenaars met een GGZ-achtergrond in atelier Kunstig Bekeken van De Baanbreker, als ambulante hulp bij kunstenaars thuis en ik ben gevraagd om te schilderen met een dementerende kunstenares.

Wendy Veerbeek

Hoorn

Telf.: 06-44277244

Email: wendyveerbeek@gmail.com

Website: http://www.wendyveerbeek.nl

Facebook/Instagram: Wendy Veerbeek Schilderijen

Ik exposeer in het kerkje in Oosterleek, Oosterleek 9